Leasing

Erhvervsleasing er som ofte en fordel

For firmaer har det længe været naturligt at lease deres biler – ikke mindst fordi momsen kan løftes som erhvervsdrivende. Ved erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, såfremt det omhandler en bil, der udelukkende anvendes erhvervsmæssigt, og ikke til privat befordring. For biler der også anvendes til privat personbefordringen, er fradraget begrænset – og andre vilkår gør sig gældende.

Hos Ove Jensen Biler tilbyder vi at, skræddersy netop den løsning som passer bedst til din virksomhed, og vi sammensætter naturligvis også bilen helt efter jeres ønsker og behov.

Det er egentlig ret enkelt.

Leasing af biler handler i bund og grund om, at du som virksomhed ikke binder unødvendig meget likviditet i din bilpark - uanset om vi taler om en enkelt, en håndfuld eller flere hundrede køretøjer.

I stedet sørger man via leasing-aftaler for, at investeringen laves om til en løbende driftsomkostning. Der er rigtig mange fordele ved at lease - og her er en række af dem:

  • Omkostningerne bliver samlet som en fast månedlig ydelse.
  • Du får fuldt skattemæssigt fradrag for leasing ydelsen.
  • Der skabes grundlag for en markant bedre likviditet og dermed et langt større økonomisk råderum.
  • Du slipper for at lægge ud for moms, som det er nødvendigt i forbindelse med køb.
  • Du får fordel af et delvist momsfradrag ved leasing af personbiler.

 

Hos Ove Jensen biler har vi vores egen leasingportefølje, og tilbyder erhvervsleasing af gulpladebiler, og hos os finder vi sammen en løsning der passer 100 % til dit behov.

Hos Ove Jensen biler kan du selv træffe valget, og i samarbejde med vores erhvervsafdeling, kan vi skræddersy den helt rigtige løsning til netop dit firma.

Hillerød 48 26 00 60

Top