Honda

Skal din næste bil være en Honda?

Japanske Honda er blandt de største bilproducenter i verden, og de har været på markedet siden 1948. De har et bredt udvalg af biler i forskellige størrelser og modeller og er nok især kendt for modellerne Jazz, Civic og CR-V. Jazz er en mindre bil, som er god til den lille familie, mens Civic fås i en stationcar til dem, der ønsker at have rigtig god plads. Honda er kendt for sin innovation, som de løbende sørger for at integrere i deres modeller. Det gælder både i forhold til motorens ydeevne og sikkerheden i bilen.

Find din Honda hos os

Ove Jensen Biler er din autoriserede Honda-forhandler i Nordsjælland, og vi har derfor altid de nyeste Honda-modeller stående. Vores personale er topkvalificeret, så du får de bedste råd og vejledning, når du skal vælge din nye bil. Du kan selvfølgelig prøve bilerne og opleve, hvordan det er at køre i en Honda. Har du ikke prøvet det før, kan du virkelig se frem til en god køreoplevelse, ligesom du vil blive overrasket over, hvordan Honda gennem innovative løsninger udnytter al plads i bilen. Skal du have din Honda serviceres eller repareres, kan vi også hjælpe dig på vores værksted.

Besøg os i Hillerød

Har du lyst til at se på en Honda og få en prøvetur, så besøg vores afdeling på Lokesvej 6 i Hillerød. Her finder du et stort udvalg af Honda, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil. Vores kunder kommer fra hele Nordsjælland lige fra Hundested til Helsinge og Helsingør.

Under brugte biler, har vi også en del Honda til salg

Hillerød 48 26 00 60

Helsinge 48 72 72 20

Top