Varevogne

Find din nye varevogn hos os

Hos Ove Jensen Biler finder du landets største lager af Citroën varebiler og varevogne til erhverv. Vi har alle modeller på lager lige fra den lille og økonomiske Citroën Nemo HDI til de store Citroën Jumper på 17m3. Det gør det nemmere for dig at finde den rette varevogn til din virksomhed, fordi du kan opleve forskellene mellem de forskellige modeller fremfor at se på dem i et katalog. Det store lager sikrer også en hurtig levering, så du ikke skal vente længe på den nye varevogn.

Vi indretter din varevogn for dig

Med mere end 25 års erfaring inden for varevogne, er du sikker på at få en professionel og kompetent vejledning, både når du skal vælge bil, og hvis du har brug for indretning i varevognen til for eksempel værktøj. Vi har en stor ekspertise i at vejlede kunder i opbygning af bilen og lytter til dine ønsker og behov, så bilen og dens indretning kommer til at fungere optimalt i din hverdag. Med skadescenter og værksted i Nordsjælland kan vi også efterfølgende stå for servicering og reparation af varevognen, så du og din virksomhed altid er godt kørende.

Kontakt os i dag

Vores medarbejdere har hjulpet mange virksomheder med nye varevogne, og kunderne kommer fra både Hovedstadsområdet og hele Nordsjælland lige fra Hundested til Helsinge og Helsingør. Derfor er vi sikre på, at vi også kan finde en varevogn til din virksomhed. Kig forbi vores afdeling på Lokesvej 6 i Hillerød, hvor vores lager af varevogne er eller ring til vores erhvervsafdeling på telefon 48 26 00 60.

Hillerød 48 26 00 60

Top