Søg blandt vores biler

Vi har 25 biler på lager

Din søgning gav 25 resultater

Leder du efter brugte biler i Hillerød eller Nordsjælland, står vi på spring for at hjælpe dig med at finde en brugt Citroën til dit behov.

Hos Ove Jensen Biler i Hillerød har vi et stort udvalg af gode, topklargjorte, brugte biler med lavt kilometertal, både brugte Citroën og alle andre bilmærker.

Vi forhandler kun brugte biler, vi kan stå inde for og derfor kan du være sikker på at få en brugt bil, hvor kvalitet og sikkerhed er i top.

Derfor skal du vælge en brugt bil

Den åbenlyse fordel ved at købe en brugt bil er, at den som regel er billigere at købe end en helt spritny. Du får altså mere bil for pengene set i forhold til en ny bil.

Er bilen kun et par år gammel, kan du være heldig, at der stadig er garanti tilbage på den, som fx rustgennemtæring.

Det du så måske kan risikere at gå lidt på kompromis med, er farver og udstyr. Ønsker du en bestemt farve eller udstyr skal du sikkert bruge lidt længere tid på at finde den. Hos Ove Jensen Biler har vi dog et bredt udvalg, så chancen for at finde din brugte drømmebil er stor.

Husk dog, at brugte biler skal synes. Første gang når bilen er fire år gammel, og derefter hvert andet år. Det kan medføre en udgift til værksted og reservedele, men vi tilbyder fine serviceaftaler, så du kan slippe med en fast pris pr. måned. Hør os ad, hvad vi kan tilbyde.

Og nu vi taler om penge, så husk også, at vi tilbyder en attraktiv finansiering til din nye brugte bil, både med og uden udbetaling.

Få hjælp til at vælge den perfekte brugte bil

Er du i tvivl om, hvilken bil, som passer bedst til dig, om det er familiebilen eller den perfekte pendlerbil, en bil nummer to, en SUV eller en brugt elbil, så tag fat i os. Vi har mere end 25 års erfaring med brugte biler i Nordsjælland og hjælper både privat og til erhverv.

Brug vores online-søgefunktion til at finde den brugte bil, der matcher dit behov.

Alle vores brugte biler står klar til en prøvekørsel, så det er bare om at kontakte os, eller kigge forbi, hvis du har forelsket dig i en bil, som du ønsker at kigge nærmere på.

Vi glæder os til at se dig og sidder klar til at hjælpe dig.