Værksted

Værksted

Vi er et autoriseret Citroën værksted. På vores værksted servicerer vi alle biler. Vi er autoriseret værksted for flere mærker, men vores værkstedsafdeling er meget alsidig. Hvis du er i tvivl om vi kan reparere din bil, så kontakt os. – Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

 Book dit værkstedes besøg her 

 

Vores værksted ligger lokalt i Hillerød og udfører alle reparationer og service af din bil. Vi er autoriseret Citroën og Honda værksted, men servicerer og reparerer alle mærker og biltyper.

Både nye og gamle biler har brug for service en gang imellem. Der er sliddele på bilen, som skal tjekkes eller udskiftes, inden de går i stykker. Måske er dele allerede slidt i stykker, så det er nødvendigt med en reparation. Her sikrer vores veluddannede teknikere med den nyeste viden og teknologi, at vi hurtigt finder fejlen, skifter delene og får din bil i topform, så du hurtigt er kørende igen.

Vi er autoriseret værksted for flere mærker, men vores værkstedsafdeling er meget alsidig. Hvis du er i tvivl om vi kan reparere din bil, så kontakt os. Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Autoriseret betyder kvalitet

Som Citroën værksted i Hillerød, får du autoriseret Citroen service, hvilket betyder, at du får originale og gode reservedele, samt et autoriseret Citroën-stempel i din servicebog.

Vi er også autoriseret Honda værksted, og yder derfor autoriseret Honda service, som giver dig originale reservedele med garanti, samt et autoriseret Honda-stempel i din servicebog.

Få din bil klar til syn

Som dit lokale værksted i Hillerød dækker vi hele Nordsjælland. Din bil er i gode og kompetente hænder hos os.

Skal din bil synes, klarer vi også det. Vi kan gennemgå din bil for mulige fejl og gøre den klar til syn. Vi er særligt kompetente og eksperter i Honda og Citroën, og kender derfor til de gængse sliddele, som evt. skal udbedres inden et syn.

Bid regningen over

Vi tilbyder en række services, som gør det mere overskueligt for dig, at få din bil serviceret eller repareret.

Du er velkommen til at ringe og få et overslag eller et godt tilbud på din reparation eller service. Er det en større reparation, tilbyder vi en værkstedskonto, så du ikke skal betale hele regningen på én gang.

Med en Citroën Værkstedkonto kan du få dækket alle service, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på vores værksted for nul kroner i udbetaling, og uden renter og gebyrer.

Læs mere om Citroen Værkstedskonto her.

Træt af den gamle bil?

Husk vi sælger både nye og brugte biler, hvis din gamle og trofaste bil trænger til udskiftning – tjek udvalget af nye biler her og udvalget af brugte biler her.

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig og din bil.

Vi glæder os til at se dig.