På udkig efter ny bil?

Her hjælper vi dig
med at finde den helt rigtige bil

Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet.
Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil til dig og dine behov.

Kontakt

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores bilhus.

 Ove Jensen

Ove Jensen

Direktør

 Anders Madsen

Anders Madsen

Salgschef

+45 29 78 35 41
am@oj-biler.dk

Tobias Fick

Tobias Fick

Salgskonsulent

+45 29 78 51 93
tf@oj-biler.dk

Elias Merle

Elias Merle

Salgstrainee

+45 51 55 71 83
em@oj-biler.dk

C3

C3 Aircross

C4

E-C4 X

E-C4

Ny C5 X

Ny C5 X Plug-In Hybrid

C5 Aircross SUV

C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid

Ny Citroën

Hos Ove Jensen Biler finder du altid et stort udvalg af nye Citroën biler. Kig forbi butikken eller ring på 48 26 00 60, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dit behov.

Hos Ove Jensen Biler i Hillerød finder du altid et stort udvalg af fabriksnye Citroën.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil, om det er en Citroën SUV, en Citroën plug-in hybrid eller den populære Citroën C3, så står vi klar til at rådgive dig og tilbyde dig en prøvekørsel.

Det kan være svært at overskue de mange muligheder på bilmarkedet, men hos Citroën Hillerød hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dig og dine behov, så du bliver godt kørende.

Fordele ved en ny bil

Intet slår duften af en helt fabriksny bil. Men der er mange andre fordele.

En ny bil giver dig den bedst mulige brændstofsøkonomi og den lækreste komfort, og er samtidigt den sikreste vogn at køre i, fordi du har den nyeste teknologi ombord. Det gør livet som bilist sikrere, lettere, mere komfortabelt og sjovere.

Fabriksny biler har også de åbenlyse fordele, at du selv får lov at indrette den efter dit eget behov, med det udstyr, du elsker, om det er navigation, Apple Car Play, automatgear, flottere hjul eller et klimaanlæg.

Desuden kan du selv bestemme farven, så hvis du lige drømmer om den knaldrøde C1’er eller en diskret grå Citroen SUV, så er det en ny bil, du skal have. Samtidigt får du den nyeste teknologi både indenfor sikkerhed, bilens infotainmentsystem og brændstofbesparende tiltag som i en Citroën plug-in hybrid med batteri, du kan oplade – eller måske er det nu, du skal skifte til en ren elbil?

Desuden har du jo den dejlige følelse af, at det jo er en helt spritny bil, ingen andre har rørt og kørt i før.

Husk også på, at fabriksnye biler jo i sagens natur er helt nye, så de første mange år, er der ikke nogen sliddele eller andet som skal skiftes, så værkstedet må sukke langt efter at se dig på besøg.

Skulle uheldet være ude, leveres nye biler med en lang garanti, så evt. reparationer i det første stykke tid sker for vores regning – ikke din.

Vi hjælper dig med at finde din drømmebil

Hos Ove Jensen Biler er vi eksperter i Citroën, og vi er også eksperter i, at finde lige den helt rigtige fabriksnye Citroën, der passer til dit behov. Og ja, der er en Citroën for alle, og en der lige passer til dig – det garanterer vi.

Kontakt os i dag og prøvekør i morgen.

Vi glæder os til at se dig.