Brugte biler i Hillerød, Nordsjælland

Find din brugte bil hos Ove Jensen Biler

Der kan ofte være mange penge at spare ved at vælge en bil, der har lidt år og kilometer på bagen, uden at du går på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Hos Ove Jensen Biler i Nordsjælland, har vi et stort udvalg af brugte Citroën biler på lager, som vi er autoriserede forhandlere af. Vi står klar til at vejlede og hjælpe dig til at finde en bil og herunder kan du se vores udvalg af brugte biler.Få din brugte bil finansieret

Inden vi sætter de brugte biler til salg, bliver de gennemgået og klargjort af vores dygtige mekanikere på vores autoværksted i Hillerød. Derfor kører bilerne og ser ud, som var de næsten nye.

Vi giver dig desuden 6 måneders garanti på din nye brugte bil, så du kan roligt vælge en brugt bil fra os. Når du har fundet den rette bil, kan vi også hjælpe med finansiering samt forsikringer. Vi har altid attraktive priser, så lad os komme med et tilbud, inden du går i banken og til dit forsikringsselskab.

Besøg os og få en prøvetur

Du er altid velkommen til at besøge en af vores afdelinger og se det store udvalg af brugte biler. Du finder os på Lokesvej 6 i Hillerød. Vi har kunder fra hele Nordsjælland lige fra Helsinge til Helsingør, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig med at finde din nye brugte bil.

Top