Autoriseret autoværksted i Hillerød

Autoværksted i topklasse

En moderne bil kræver moderne udstyr og top uddannede serviceteknikere. Hos Ove Jensen Biler er arbejdet på vores autoværksted altid i top, så du kan roligt aflevere din bil hos os. Vi har teknologien og personalet til at give din bil den optimale service, og derfor har vi kunder fra hele Nordsjælland lige fra Hundested til Helsingør.

Mekanikerne i vores autoværksted er særlig uddannet inden for Citroën, DS og Honda, og vi bruger kun de bedste reservedele. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid spørge os – vi har svarene på dine spørgsmål store som små.

Ordner større og mindre opgaver

Uanset om bilen skal have skiftet en pære, have foretaget serviceeftersyn eller udført en større reparation, står vi klar på vores autoværksted til at modtage dig og din bil. Hvis du skal videre med det samme eller det er en større opgave, har vi et stort antal biler, som kan lejes til meget favorable priser.

Ønsker du at vente på din bil, kan det gøres i vores komfortable venteområde, hvor du kan læse dagens avis, nyde en kop kaffe og gå på det trådløse internet.

Har du spørgsmål omkring vores autoværksted?

Du er altid velkommen til at ringe til vores autoværksteder i Nordsjælland, og få oplyst priser på service, reparationer eller andet. Du kan også bestille tid til service enten via on-line booking eller ringe til os på telefon 48 26 00 60.

Vi glæder os til at servicere dig og din bil!

Top